Meteen naar de inhoud

Fietsenmakkers

Alleen is ook maar alleen. Daarom kan ik altijd een beroep doen op fietsenmakkers Wilbert (l) en Hans (r). Wilbert sleutelt graag én goed aan mooie racefietsen, mountainbikes en reisfietsen. Hans is gek van fatbikes en reisfietsen, maar werkt net zo makkelijk aan stadsfietsen, hybrides en e-bikes.

Wij fietsenmakkers hebben één ding gemeen. We zijn alledrie de trotse bezitter van een Idworx, de ultieme reisfiets. Wilbert heeft een oPinion Ti, Hans een oPinion Ti BLT en Martin een ‘gewone’ oPinion. Mede daarom vormen we samen het eerste officiële Idworx Service Point van Nederland. Na een gerichte opleiding natuurlijk, bij de fabriek in Duitsland.

Collega’s in Weert

Ik heb een werkplaats, maar geen showroom. En dat blijft zo. Zoek je een goede (elektrische) stadsfiets of kinderfiets? Ga dan naar Goeden in Weert. Deze collega heeft Koga, Batavus, RIH en Cortina. Of wil je een prachtige racefiets, gravelbike of mountainbike? Dan ben je bij Erkens Fietstechniek aan het juiste adres. Sander heeft onder meer de liefhebbersmerken Kona en Mondraker in z’n assortiment.