Meteen naar de inhoud

COMATE

No Nonsens

Dat zijn de e-bikes van Comate. Dit jonge Nederlandse bedrijf kiest voor onderdelen die overal te krijgen zijn. Banden van Schwalbe, remmen van Shimano en riemaandrijving van Gates. Dat zorgt voor een fiets met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Nog belangrijker: ze rijden echt heel lekker. 

Dat vindt Bright ook. Bright test onder meer e-bikes. David, de testrijder, is heel enthousiast. Met een eindcijfer van 8,8 komt Comate meteen de top 3 binnen. 

Genoeg gepraat. Kom hem gewoon zelf testen. 

Comate heeft lef

In een overvolle markt toch met een nieuwe e-bike komen? Comate doet het. Volgens MT/Sprout is Comate uit Tilburg in alles anders dan Van Moof. Het jonge bedrijf zet in op comfort, geeft een flinke garantie en groeit behoedzaam. Lees het hele artikel.

Lekker lokaal

Bij Fietsenmakerweert betaal je hetzelfde als online. Maar wij leveren hem netjes en goed gemonteerd af. En natuurlijk heb jij de zekerheid van een servicepunt dichtbij. 

Eerst online bekijken?

Doen! Ga naar Comatebikes.com. Misschien denk je bij het zien van de website: ‘Heeft-ie geen bagagedrager?’ Jawel hoor. Die bestellen we er standaard bij. En als je wilt ook een rekje boven het voorwiel.